vrijdag 20 december 2013

Op zoek naar een leuk kerstkapsel? Lees hier meer over verschillende leuke ideeën voor kerstkapsels!

Het is altijd lastig om iets speciaals en unieks als kerstkapsel te verzinnen. Hierdoor hebben wij de drie leukste kerstkapsels voor jou op een rijtje gezet.


1# Lauren Conrad’s hairdo als kerstkapsel
Bij dit kerstkapsel verdeel je je haar in tweeën d.m.v. een scheiding. Het bovenste gedeelte van het haar dient getoupeerd te worden. Het haar moet lekker vol zijn, zodat de staart die hierna gemaakt dient te worden hoger op het hoofd komt te zitten.  Het haar kan eventueel gedraaid worden voor een wat warrig en nonchalant effect.  Hierna dien je je onderste haren te krullen en wederom een beetje te touperen, zodat ook dit haar lekker vol wordt. Het haar onder de scheiding dient wederom vastgebonden te worden, alleen dit maal komt er een staart onder de bovenste staart. Als laatst kan er nog extra getoupeerd worden als finishing touch voor een extra vol effect van je kerstkapsel.

2# de up side down braid als kerstkapsel
Bij dit kerstkapsel begin je onder in je nek met vlechten. Het is het gemakkelijkst om het haar naar voren te laten vallen, door voorover te buigen. Op deze manier pak je geen plukken die je niet nodig bent. Het is een kwestie van smaak in hoeverre je door wil vlechten, ditzelfde geldt voor de knoet. Wanneer de vlecht klaar is, kan je dit vastbinden met een elastiek. Je kan kiezen voor een lossere knoet voor een warrig effect, of juist voor een strakke knoet voor een net effect. Gebruik haarlak en schuifjes om eventuele losse haren vast te zetten.

3# Paardenstaart met veel volume als kerstkapsel

Bij dit kerstkapsel is het van belang dat het haar goed gekruld wordt, het haar kan eventueel ook getoupeerd worden voor extra volume. Je verdeeld het haar door middel van een scheiding in twee gedeelten. Het bovenste haar zet je met speldjes vast, in het midden aan de achterkant van je hoofd. Dan pak je aan de rechterkant een grote pluk van ongeveer 3 cm. Deze buig je om en zet je met schuifjes vast, het overige haar laat je hangen. Ditzelfde doe je met een pluk aan de linkerkant en zet je op dezelfde manier vast. Als laatst pak je weer een pluk van de rechterkant en zet deze op dezelfde manier vast. Voor extra stevigheid gebruik je haarlak en schuifjes zodat je kerstkapsel niet los raakt.

Wij helpen u graag met de benodigdheden voor het perfecte kerstkapsel. Daarom hebben wij speciaal voor jou haarverzorgingsproducten geselecteerd die extra scherp geprijsd zijn. Bezoek nu de actiepagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten