vrijdag 3 januari 2014

Verschillende kapsels voor 2014! Kapsels lang haar, kapsels halflang haar en kapsels kort haar komen aan bod.

Wil je graag het nieuwe jaar inluiden met een nieuw kapsel? Wij laten jou graag zien wat de nieuwste trends zijn in 2014 voor kapsels lang haar, kapsels halflang haar en kapsels kort haar.


Kapsels lang haar
Natuurlijk haar wordt dit seizoen het meest gedragen, het haar laat je lekker hangen door middel van een lichte krul of een zachte golfbeweging. Ook is de wetlook helemaal in, draag het aan beide zijkanten met het haar naar achteren voor een subtiel effect. Of draag het in het geheel voor een dramatisch effect. De stijve krul wordt ook gedragen, een gedeelte tot aan de wortel dient helemaal glad te zijn. Laat de krullen daarna maar komen!












Kapsels halflang haar
Kapsels halflang haar worden op dit moment recht gedragen. De uiteinden mogen lekker wild zijn. Dit kan gecombineerd worden met pony of een lok naar de zijkant. De scheiding wordt in het midden gedragen of aan de zijkant, dit kan nog steeds allebei.






Kapsels kort haar
Dit jaar moet er beweging in het korte kapsel zitten. Het kapsels kort haar mag asymmetrisch zijn, dit kan heel goed gecombineerd worden met de wetlook.  Het kapsel kort haar mag een onregelmatige pony bevatten of juist veel lagen hebben voor een speels effect. Voor de wetlook dienen veel crème’s in het haar gesmeerd te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten